Live muziek bij andere levensmomenten

In de visie van Klassiek aan Huis is het afscheid van het leven maar één van de levensmomenten waar muziek bij past. Daarom zijn de musici van Klassiek aan Huis ook in te huren voor andere bijzonder ‘life events’, zoals huwelijken, verjaardagen, jubilea, openingen, recepties, vernissage. Klassiek aan Huis speelt zowel voor particuliere als voor zakelijke opdrachtgevers. U kunt kiezen uit meerdere bezettingen.

Levende muziek in zorginstellingen of zorghotels
Voor mensen in een zorgomgeving is het niet altijd mogelijk om concerten te bezoeken. Dan kan een uitvoering in de eigen vertrouwde omgeving een manier zijn om toch te genieten van klassieke muziek, op niveau ten gehore gebracht door professionele musici.

Bent u in uw zorginstelling, zorghotel of hospice (mede) verantwoordelijk voor de culturele verzorging van cliënten? Denk dan eens aan een kleinschalig concert.
Vraag naar onze speciale tarieven voor spelen in zorgomgevingen.

Piano en viool

Een onverslaanbare combinatie. Voorwaarde is natuurlijk wel dat er een goed bespeelbare piano op de locatie aanwezig is. Tarieven…

Beluister:

Sonate voor viool en piano in b klein, A. Maier

Sonate in G groot BWV 1021, eerste deel, J.S. Bach

Sonate voor viool en piano in A groot, tweede deel, C. Franck

Viool solo

Erika Illes bewijst regelmatig dat een goede violiste in haar eentje een uitvoering kan dragen. Tarieven…

Vioolduo

Twee violen die elkaar nu eens versterken, dan weer aanvullen. Erika Illes kan een duo vormen met zowel een tweede viool als met altviool. Tarieven…

Zang of andere wensen

Leg ook gerust speciale wensen aan ons voor, bijvoorbeeld voor specifieke instrumenten en/of zang. Afhankelijk van de voorbereidingstijd lukt het ons bijna altijd om daaraan tegemoet te komen.
Tarieven op aanvraag/in overleg.

Salonmuziek

Een aantal musici van Klassiek aan Huis kent elkaar van verschillende salonmuziekformaties en hebben voor deze muziek een warm plekje in hun hart. Het salonrepertoire gaat terug tot het Wenen van begin 20ste eeuw. Ook de iets latere componist en violist Fritz Kreisler schreef stukken in de stijl van de Weense salonmuziek. Naast hoogtepunten uit het Weense repertoire staan ook zigeunermuziek uit Hongarije en Zuid-Amerikaans muziek (met name Argentijnse tango) op het repertoire. De minimum bezetting is vier instrumentalisten.
Tarieven op aanvraag/in overleg.

Beluister:

Kleiner Wiener Marsch, F. Kreisler

The Phantom Brigade, H. Myddleton

Tango Jalousie, J. Gade

Levende muziek om privé of zakelijke gelegenheden memorabel te maken:

• Huwelijk, receptie
• Verjaardag of jubileum
• High Tea in eigen tuin
• Diner met muziek/diner dansant
• Afsluiting congres of presentatie
• Opening bedrijf of expositie
In zorginstelling of zorghotel

TIPS

• Organiseer een ‘Chip-In Concert’ met goede vrienden. Iedereen betaalt mee, u zorgt voor een sfeervolle thuis- of andere locatie. Met voldoende deelnemers niet duurder dan kaartjes voor een concert. Maar misschien veel gezelliger!
• Organiseer een verrassingsconcert voor uw partner, goede vriend of familielid op een (kroon)verjaardag of jubileum. We spelen graag zijn of haar lievelingsmuziek!

Vraag vrijblijvend een prijsopgave op maat

Het prijskaartje van een live optreden verzorgd door Klassiek aan Huis wordt bepaald door verschillende factoren. Te beginnen met de door u verlangde bezetting en de benodigde voorbereiding. Daarnaast spelen ook de speelduur en soms ook de reisafstand een rol. Klassiek aan Huis hanteert echter zeer redelijke tarieven. Vraag ons dus gerust om een prijsopgave op maat.

Meer weten of prijsopgave op maat?

Bel Erika Illes op 0618 611 622
of stuur een e-mail naar: [email protected]